ALPARSLAN TÜRKEŞ‘İ RAHMETLE ANIYORUZ



Yerli Düşünce Derneği ve Dergisi mensupları adına Onursal Başkan Yalçın Topçu merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 24. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Topçu; “Bölünme kabul etmez,kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiyeyi yeniden inşa edeceğiz.

Toprak bütünlüğümüzü devletimizin ve milletimizin bölünmezliğini hedef alan hainlere karşı Türk Milleti olarak ayağa kalkmalıyız.” diyen ve bu şuurla yetiştirdiği nesillerin ve kutlu bir ülkünün lideri olan merhum Alparslan Türkeş, şanlı tarihimizin müstesna şahsiyetidir.

Vatan,millet ve devlet adamlığının rol modeli olan merhum,dönem dönem karşı karşıya kalmış olduğu haksız, hukuksuz uygulamalara ve yaşadığı baskılara rağmen hiçbir zaman devletine küsmemiş  şikayetçi olmamıştır.

Devletimiz, vatanımız ve milletimize karşı kurulan dış ve iç kumpasların,oynanan çirkin oyunların her daim farkında olmuş bu ihanet odaklarına ve faillerine karşı hayatı boyunca hep karşı çıkmış mücadele etmiştir.

Onun!..

“Hepiniz birer Türk Bayrağı’sınız. Bayrağı lekelemeyin,kirletmeyin yere düşürmeyin.” vasiyeti, asil milletimizin her bir ferdi için  milli namus davasıdır.

Türkiye; Devleti ve milleti ile Türk-İslam aleminin rüknü ve en güçlü kalesidir. Bu kale en son ocak sönmeden asla yıkılmayacak asla teslim alınamayacaktır.

Yerli Düşünce Derneği ve Dergisi mensupları olarak her birimizin fikri ve siyasi tekamülünde öncü ve öğretici olan, Milliyetçi-Ülkücü Fikir Okulunun ebedi lideri ve Baş Öğretmeni Merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş'e Yüce Allah'tan rahmet diliyor vefatının yıldönümünde minnetle ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad mekanı cennet olsun.”


Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik