BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ, ORDU‘da YERLİ DÜŞÜNCE DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YEMEĞE KATILDI

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu'da bir otelde Yerli Düşünce Derneği tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

Programa Kurtulmuş'un yanı sıra Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti Ordu Milletvekili adayı Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve 3 bine yakın davetli katıldı.

Programda konuşan Başbakan Yardımcısı veHükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olduğunu söyledi. Milliyetçiliğin bu milletin dirliği, bütünlüğü ile çalışmakla olduğunu ifade eden Kurtulmuş, MHP'lilerin vereceği oylarla AK Parti'nin tek başına iş başına geleceğine inandığını belirtti.

Haberin devamı için lütfen
tıklayın