BAŞKAN DURUAY, YABANCI ÖĞRENCİLERİ MİSAFİR ETTİ

Ankara'da farklı üniversitelerde eğitim gören ve " Yerli Düşünce Derneği " adı altında bir araya gelen öğrenciler Gölbaşı Belediyesi tarafından misafir edildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Yerli Düşünce Derneği Dış ilişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Atak tarafından misafir edilen yaklaşık 40 yabancı öğrenci ikram edilen kahvaltının ardından Gölbaşı Belediyesine ait gezi teknesi ile Mogan turu yaptılar.

Moğolistan, Azerbeycan, Kazakistan, Somali, Nijerya, Kırgızistan, Rusya, Özbekistan ve Liberya'dan gelen öğrenciler Ankara'da çeşitli Üniversitelerde eğitim görürken bu eğitim gördükleri süre zarfında " Yerli Düşünce Derneği " altında bir araya gelerek çeşitli aktivitelerde buluşuyorlar.

Haberin devamı için lütfen tıklayın