Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu’dan Türkmenistan Büyükelçisi’ne Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu’dan Türkmenistan Büyükelçisine Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, Türkmenistan Büyükelçisi İshankuli Amanlyev’e bir ziyarette bulundu.
Samimi ve sohbet havasında geçen ziyarette; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu ve AK Parti Ordu Milletvekili ve Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı Metin Gündoğdu yer aldı.

Büyükelçilik makamında gerçekleştirilen ziyarette, ekonomik, siyasi, kültürel alanlarda iki ülke arasında ilişkilerin hızlandırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Taraflar ayrıca, mevcut Türkiye'deki durumun yanı sıra, çeşitli işbirliği alanlarında Türkmenistan ve Türkiye arasındaki ikili ilişkilerin konuları ele alındı.