Dombranın Ustası Ordu’ya Gelecek


 

Dombra şarkısı ile tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Kazak sanatçı Arslanbek Sultanbekov ve Nogay Türkleri Derneği Başkanı Cemil Sütbaş, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’yu ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlar için taziyede bulunan ünlü Nogay Türkü sanatçı Arslanbek Sultanbekov saldırıdan, sadece Türkiye’nin değil tüm Türk dünyasının büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Bestelediği ve seslendirdiği Dombra şarkısı ile Türk coğrafyasından milyonlarca kişinin kalbini kazanan Sultanbekov “Bizler aynıyız. Nogay Türkleri olarak her zaman Türkiye’nin yanındayız. Kıymetli kardeşim Milletvekili Metin Gündoğdu’nun daveti üzerine Ordu’da konsere gelecektik. Ama bu hain saldırı nedeniyle iptal ettik. İnşallah önümüzdeki aylarda Ordulu kardeşlerimizle kucaklaşacağız.” dedi.

“Sultanbekov’u Ordu’ya davet etti”

Arslanbek Sultanbekov’un çok değerli bir sanatçı olduğunu vurgulayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Sultanbekov Dombası ile birlikte Türk milletinin kahramanlık hikayelerini anlatan, birbirinden güzel duyguları hissetmemizi sağlayan bir sanatçı. İnşallah kendisini Ordulu hemşehrilerimizle buluşturacağız.” diye konuştu. 


Haberin linki için lütfen tıklayın


Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik