Evet-Hayır Gerilimi

Ankara’da faaliyet gösteren Ordulu 10 dernek ortak bir açıklama yaparak, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun “Ordulu STK’lar tam kadro “Evet” dedi” açıklamalarına tepki gösterdi. Dernek başkanları, referanduma ilişkin herhangi bir beyanda bulunmadıklarını açıkladı.

Ankara’da faaliyet gösteren Ordu İli Kültür ve Kalkınma Vakfı Başkanı Kutsi Yerebasmaz, Ordu Kültür ve Sanat Derneği ile Mesudiyeliler Derneği Başkanı Nuri Özmen, Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz, Fatsalılar Derneği Başkanı Fahri Çavuşoğlu, Mesudiyeliler Vakfı Başkanı Muzaffer Ünver, Akkuşlular Derneği Başkanı Orhan Şahin, Akkuş AKDAT-DER Başkanı Aydın Güllü, Kumrulular Derneği YKÜ Emrah Avcı, Başkanevi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Elma ve Kahramankazan Ordulular Derneği Başkanı İskender Aydın  ortak bir basın açıklaması yaparak AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun “Ordulu STK’lar tam kadro “Evet” dedi” açıklamalarına tepki gösterdi. Yapılan yazılı açıklamada dernek başkanları referanduma ilişkin herhangi bir beyanda bulunmadıklarını söyledi.

Haberin devamı için lütfen tıklayın