Gündoğdu, Uluslararası Öğrencileri Yazar Okumalarına Davet Etti

Anadolu Mektebi Başkanı ve 58 ve 59. Hükûmetlerde Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü ve Anadolu Mektebi Merkez Sorumlusu Murat Ayar, derneğimizin genel başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’yu dernek genel merkezinde ziyarette bulundular.

Anadolu Mektebi faaliyetleri hakkında dernek başkanımız Metin Gündoğdu ile bilgi alışverişinde bulunan Sayın Sami Güçlü, Türk kültür ve medeniyetinin gelişmesine katkı sunmuş yazarların, bir sıra dâhilinde tüm eserleri ve hakkında yazılmış seçkin eserlerinin okunduğunu, okunan her eserden sonra eser hakkında bir değerlendirme yazısının yazıldığını, eserler okunduktan sonra bir konu seçilip konuşma metninin hazırlanması ve bu metinlerin düzenlenen panel programlarında sunulduğunu belirtti.

Dernek Genel Başkanımız Metin Gündoğdu ise, Anadolu Mektebi faaliyetlerini desteklediklerini ifade ederek, dernek bünyesinde bulunan uluslararası öğrencilerin de bu okumalara katılmasını istedi. Bu okumalarda; Mustafa Kutlu, Cengiz Aytmatov, Tağrık Buğra gibi Türk kültür ve medeniyetinin gelişmesine katkı sunmuş yazarlara yer verileceğini belirtti.