HENDEKÇİ AKADEMİSİYENLERE KARŞI BİLDİRİ

Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, akademisyenlerin yayınladığı bildiriyi terörün akademi dünyasındaki kirli yüzünü yansıtması açısından oldukça manidar ve ibret verici bir durum olduğunu belirterek, "Seçilmiş bir Cumhurbaşkanına siyasi, etik ve ahlak dışı hakaret etmeyi maharet sayan ama bununla birlikte bu akıl ve vicdan tutulması olarak gördüğümüz bildiriyi destekleyen ana muhalefet partisini milletimiz ve STK'lar adına kınıyorum" dedi.

Yerli Düşünce Derneği, Star'ın haberine göre; bin 128 akademisyenin imzaladığı bildiriye karşı sivil toplum kuruluşlarının imza verdiği "Bizi Bölemeyeceksiniz" adlı bildiriyi İç Kale Otel'de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında açıkladı. Bildiriyi Kültür ve Turizm eski Bakanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu okudu.

Haberin devamı için lütfen tıklayın