İPEKYOLU STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİNDEN TOPÇUYA ZİYARET

İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Seyfullah Türksoy Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu'yu dernek merkezinde ziyaret etti.
 
Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu; Seyfullah Türksoy'a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Topçu konuşmasında; "Türk Dünyası ve İslam coğrafyası ile ilgili Yerli Düşünce  Derneği olarak her hafta cumartesi günleri  "Kardeş Kahvaltıları" adı altında ülkemizde öğrenim gören, kardeş ülkelerden gelen  öğrencilerimizle kahvaltıda bir araya geliyoruz." dedi.
 Suriye Türkmenlerinden önemli isimlerle  görüşüp yardımcı olmaya çalıştıklarını da dile getiren Topçu  "Abhazya Dışişleri Bakanı ile bir araya gelip Abhazya hakkında konuştuk. Türk Dünyası ve İslam Coğrafyasının derdiyle Yerli Düşünce Derneği olarak  her zaman ilgilenmeye, elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Topçu ziyarette Türksoy'a Yerli Düşünce Derneğinin yayınları arasında yer alan ve aylık olarak yayınlanan "Yerli Düşünce" dergilerini  hediye etti.

İpekyolu Derneği Başkanı Seyfullah Türksoy da yaptığı konuşmada "Türk Dünyası  hepimizin sevdası . Biz yıllardır Türk Dünyasına hizmet etmeye çalışıyoruz.Sizlerinde sevdası olan o topraklara hizmet ediyoruz. İnşallah birlikte daha faydalı işler yaparız" dedi.

Görüşmeye ayrıca Hoca Ahmet Yesevi Derneği Başkanı Dr. Fatma Sönmez, Yerli düşünce Derneği Başkanı Metin gündoğdu ve Dernek yöneticileri ile Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Yar. Doç Dr. Abbas Karaağaçlı'da hazır bulundu.







 


Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik