Kardeş Kahvaltıları Buluşmaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Türkiye’de eğitim gören uluslararası öğrencilere rehberlik etmek, onların kültürel ve sosyal olarak ülkemize uyumunu kolaylaştırmak amacıyla birçok faaliyet gerçekleştiren Yerli Düşünce Derneği, düzenlediği "Kardeş Kahvaltıları" buluşmalarıyla da bu misyonunu sürdürmeye devam ediyor.

Bir "Yerli Düşünce" klasiği olan "Kardeş Kahvaltıları"nda bu hafta, Türkiye'de öğrenim gören Afganistan, Mısır, Azerbaycan, Özbekistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Moğolistan, Cezayir, Yemen, Tunus ve Faslı öğrencilerimizi derneğimizde ağırladık.

Kardeş Kahvaltıları, uluslararası öğrenciler arasında birlik ve dayanışma duygularını pekiştirirken, aynı zamanda kültürel alışveriş ve anlayışı da teşvik etmekte. Bu tür etkinlikler, sadece öğrencilerin toplanmalarını değil, aynı zamanda dünyanın dört bir yanından gelen insanlar arasında dostluk ve hoşgörülerini artırmaya yardımcı olmakta.