KASTAMONU, SİNOP ve BARTIN‘a GEÇMİŞ OLSUN

Yaşanan sel nedeniyle Kastamonu - Bozkurt’ta 49, Sinop'ta 9 ve Bartın'da 1 canımız ahiret şehidi oldu. 62 canımız için kayıp ihbarı var. Yerli Düşünce Derneği ve Dergisi mensupları olarak Cenab-ı Haktan ahiret şehidlerimize rahmet diliyor, kayıp olan canlarımızında  sağ salim sevdiklerine kavuşmasını diliyoruz. Dar günlerde birlik ve beraberlik içinde olmamız istiklal ve istikbalimiz açısından hayati öneme sahiptir. Vatandaşlarımızın insani ve vicdani duygularını istismar etmeye yönelik gayri milli, gayri insani, gayri ahlaki şekilde yapılan tezviratlar, devletimiz, milletimiz ve vatanımız üzerinde hesabı olanları sevindireceğini bilen feraset sahibi milletimiz çok şükür bu mahfillere pirim vermemekte, resmi kaynaklardan doğruluğu teyit edilmemiş hiçbir haber ve görüntüye itibar etmemektedir.

Allah'ın izniyle her zaman yaptığımız gibi devlet millet el ele bu musibetleri ve afetleri de aşacağız. Devletimiz tüm gücüyle afet bölgesinde gerekeni süratle yapmaktadır. Millet olarak biliyoruzki, kara gün kararıp kalmaz, dünya durdukça güzel günlerde birlik ve dirlik içinde daha da güçlenerek var olacağız.

Allah milletimizi korusun ve yüceltsin.

Yalçın Topçu
Yerli Düşünce Derneği