Metin GÜNDOĞDU da Rusya’daydı


 

Başbakan Binali Yıldırım’ın 3 gün sürecek Rusya resmi ziyaretleri başladı. Yıldırım’ın ekibinde Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da bulunuyor.

Çok sayıda milletvekili, işadamı ve bürokrat ile Rusya’ya adeta çıkartma yapan Başbakan Binali Yıldırım’ın resmi ziyaretleri devam ediyor. Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev ile de görüşecek olan Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte giden milletvekilleri arasında Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da var.

“Fındıkla oynuyorlar”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Rusya resmi ziyaretleri kapsamında Başbakan Binali Yıldırım ile fındığın durumunu da konuşacak. Gündoğdu, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak’ın fındıkla ilgili sorunları Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız, Bakan beyle tekrar konuyu görüşmemizi söyledi. Konu tekrar Bakan beyle görüşülecek” dedi. Gündoğdu ayrıca “Ben de konuyu Sayın Başbakanımıza ileteceğim. Enine boyuna anlatarak sunacağım. Ancak fındıkta vatandaşımızın istediği çözüm ancak pansuman olabilir. Tam anlamıyla tedavi değil. Vatandaşlarımız bize alınmasın. Aslında fındığın serbest piyasada değerinin artması lazım ama sıkıntımız alıcının tek olması. O bir alıcı da fındıkla istediği gibi oynuyor. Bu durumu Sayın Başbakanımıza bizzat ileterek çözüm yolu arayacağız. Bunu da üreticilerimize duyurmak isterim” dedi.

Haberin linki için lüten
tıklayın



Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik