Metin Gündoğdu’dan Soykırım Yalanına Sert Tepki

Yerli Düşünce Derneğinin, İçkale Otel’de düzenlediği ‘Bangladeş Tanıtım ve Kardeşlik Kahvaltısı’na Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve Türkiye’de öğrenim gören yabancı öğrenciler katıldı.

“O Kişiye Milletvekili Diyemiyorum”

Toplantıda konuşan Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan’ın, TBMM Genel Kurulunda kullandığı "soykırım" ifadesi ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu.

Haberin devamı içn lütfen tıklayın