METİN GÜNDOĞDU: "MEDENİYET KÖPRÜLERİ KURMALIYIZ"

Gündoğdu: Medeniyet köprüleri kurmalıyız

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun Genel Başkanlığını Yürüttüğü Yerli Düşünce Derneği’nin düzenlediği ve bin kişinin katıldığı “Kardeşlik Sofrası” programında bürokratlar, STK temsilcileri ve 300 yabancı öğrenci bir araya geldi.

"Birliğimizi Muhafaza Etmeliyiz"

İftar programında konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “İslam Coğrafyasından okumak için Ankara’ya gelen 300 öğrenci bugün aramızda. Bu kardeşlerimizle ve sizlerle mübarek ramazan ayında bir araya gelmek, kardeşlik sofrasında aynı ekmeği paylaşmak istedik. Bu kardeşlerimize Türkiye’de okumayı seçtikleri için teşekkür ediyorum. Medeniyeti bir olan toplumlar olarak kardeşliğimizi devam ettirmeli ve birbirimize sahip çıkmalıyız. Bu salonda olduğu gibi bundan sonra da birlikteliğimizi muhafaza etmeliyiz.” dedi.

"Mühim Olan Gönül Yapmak"

“Ramazan’ın ruhunu en iyi şekilde yaşamalı ve yaşatmalıyız” diyen AK  Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti: “Kültürümüzü ve medeniyetimizi olabildiğince geniş kitlelere tanıtmalıyız. Birliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Mübarek Ramazan ayını fırsat bilip ekmeğimizi bölüşmeliyiz. Böylelikle aslımızı muhafaza ederek, yeni gönül köprüleri kurabiliriz. O yüzden buradaki her masada iki yabancı öğrenci kardeşimiz oturuyor. Yerli Düşünce Derneği olarak medeniyet köprüleri kurmak için var gücümüzle çalışacağız. Mühim olan insanın yüzünde bir tebessüm bırakabilmektedir, içindeki ümidin yeşermesine katkıda bulunmaktır.”

Haberin devamı için tıklayın