Ordulu STK‘lar Referandum Kararını Açıkladı: Evet

Ankara'daki Ordulu STK'lar 16 Nisan 2017'de yapılacak olan referandumda “Evet”diyeceklerini açıkladılar. Ordulu STK'lar AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda birlik ve demokrasi vurgusu yaptılar.

TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan, 18 maddelik Anayasa değişikliği için 16 Nisan 2017'de halk oylamasına gidilecek. Ankara'da bulunan Ordulu sivil toplum kuruluşları, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'nun daveti üzerine buluşarak referandumda evet diyeceklerini deklare ettiler. Ordulular Vakfında gerçekleşen toplantıya Ordulular Vakfı Başkanı Kutsi Yerebasmaz, Aybastılılar Derneği Başkanı Turan Tomur, Fatsalılar Derneği Başkanı Fahri Çavuşoğlu, Kumrulular Derneği'nden Emrah Kavcı, Ordu Kültür Sanat Derneği ile Mesudiyeliler Dernek Başkanı Nuri Özmen, Mesudiyeliler Vakfı Başkanı Muzaffer Ünver Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz, Kahramankazan Ordulular Derneği Başkanı İskender Aydın, Akkuşlular Derneği Başkanı Orhan Şahin Akkuş AKDER Başkanı Durmuş Eren ve Başkanevi Derneği Başkanı Kenan Elma'nın yanı sıra Ordulular ve çok sayıda basın mensubu da katıldı.

Haberin devamı için lütfen tıklayın