Söz de Karar da Milletin

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’nun Onursal Başkanlığını ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun Genel Başkanlığını yürüttüğü Yerli Düşünce Derneği Anayasa referandumu için “Evet” kampanyası başlattı.

Yerli Düşünce Derneği'nin ve Dergisinin faaliyete başlamasının 3. yılı dolayısıyla düzenlenen programa Türkmen Onur, Halil Özsoy, Süleyman Kalaycı, Emir Kuşdemir, Osman Sınav, Azerin gibi isimlerin yanı sıra Türkiye’de okuyan yabancı öğrenciler, STK temsilcileri, bürokratlar ve iş adamları katıldı. Programda konuşanCumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Genel Başkanı Yalçın Topçu “Gelecek olan Cumhurbaşkanlığı sistemi ile bir köşede yatıp koalisyon bekleme devri sona erecek.” dedi.

Haberin devamı için lütfen tıklayın