SURİYE BAYIR-BUCAK TÜRKMEN TUGAY KOMUTANI ALBAY AHMET ARNAVUT’tan TÜRKİYE’ye ANLAMLI ÇAĞRI

SURİYE BAYIR-BUCAK TÜRKMEN TUGAY KOMUTANI ALBAY AHMET ARNAVUT'TAN TÜRKİYE'YE ANLAMLI ÇAĞRI, ’’TEK UMUDUMUZ TÜRKİYE. TÜRKİYE'DEN VE İSLAM COĞRAFYASININ UMUDU CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAŞKA SAHABIMIZ YOK’’

Yerli Düşünce Derneği Onursal Genel Başkanı Yalçın Topçu, ’’Suriye’de Esat zulmüne ve DAEŞ’e karşı birçok şehirde mücadele eden Türkmenler, Yok denecek imkânlarla ve ilkel silahlarla, ellerinde kalan son nokta “Bayır-Bucak Bölgesi’ni” savunmaya çalışıyorlar.’’ dedi.

Yerli Düşünce Derneği tarafından Suriye Türkmenlerinin Suriye’deki mücadelesine yönelik yapılan yardım ve dayanışma toplantısı düzenlendi. Toplantının amacı Suriye ve DEAŞ’a karşı mücadele eden Bayır Bucak Türkmenlerinin sorunlarını dile getirmek ve zor durumda olan Türkmenlere yardım etmek. Düzenlenen toplantıya Yerli Düşünce Derneği Onursal Genel Başkanı Yalçın Topçu, Suriye Bayır-Bucak Türkmen Tugay Komutanı Albay Ahmet Arnavut, kardeşimiz Behçet Alkan ve dernek üyeleri katıldı.

Haberin devamı için lütfen tıklayın