Topçu’dan 13 şehit açıklaması:“Türk milletinin kararlı mücadelesi sürecek.”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde 13 sivil vatandaşın şehit edilmesi sonrası "Bölücü terör örgütünün bütün unsurları ve bu örgütün tasmasını elinde tutan güçler ile büyük Türk devletinin kararlı mücadelesi, aziz milletimizin her kesiminin kararlı ve inançlı desteğiyle kökleri kazınıncaya kadar devam edecektir." açıklaması yaptı.

Yalçın Topçu, Irak'ın kuzeyinde Pençe Kartal-2 Harekâtı’nın devam ettiği Gara bölgesinde 13 vatandaşın şehit edilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Topçu, terörle mücadele konusunda Türk milletinin kararlılığına vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi:

Türk milletinin kararlı mücadelesi sürecek

Yerli Düşünce Derneği ve Dergisi mensupları olarak, Irak-Gara bölgesinde bölücü hain piyon terör örgütü tarafından şehit edilen on üç masum sivil vatandaşımıza Cenab-ı Haktan rahmet, acılı yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Bölücü terör örgütünü, bu ırkçı piyon örgütünün tasmasını elinde tutanları ve onlara destek olanbütün iki yüzlü kalleş unsurları lanetliyoruz. Bölücü terör örgütünün bütün unsurları ve bu örgütün tasmasını elinde tutan güçler ile büyük Türk devletinin kararlı mücadelesi, aziz milletimizin her kesiminin kararlı ve inançlı desteğiyle kökleri kazınıncaya kadar devam edecektir.

Bizi bölemeyeceksiniz!

Türk milletinin bağımsızlığından asla taviz vermeden, inanç ve kararlılıkla İstiklal Mücadelesi’ni verdiğini anımsatan Topçu, terörle mücadelede de aynı ruhla hareket edeceklerinin altını çizerek “Tüm bu örgütün unsurlarına, onların maşalarına ve yandaşlarına sesleniyorum; dedelerimizin Çanakkale’deki, Sakarya’daki, Dumlupınar’daki inanç ve kararlılığı ile karşınızdayız! Bizi bölemeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız! Ay yıldızlı al bayrağımızın, aziz vatanımızın semalarında dalgalanmasına asla engel olamayacaksınız. Büyük Türk milletinin başısağ olsun. Devletimiz; vatanı ve milleti ile dünya durdukça var olsun.” ifadelerini kullandı.



Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik