TOPÇU‘dan MEMUR-SEN‘e ZİYARET

Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a bir ziyarette bulundu.

Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu, Sağlık Bakanlığı Müşaviri ve Abhazya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başar ve Yerli Düşünce Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Selva Bektaş yer aldı.

Samimi ve sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Memur-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini, daha refah, istikrarlı ve barış içindeki bir Türkiye için Memur-Sen’e büyük görevler düştüğünü kaydetti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Topçu, Yerli Düşünce Derneği olarak yerli ve milli hareketlerin iktidarda olmasının millet için daha faydalı olacağını belirterek, AK Parti ve MHP koalisyonununa destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, çalışmaları hakkında Yerli Düşünce Derneği heyetine bilgiler verdi. Gündemdeki konular üzerine değerlendirmede bulunan Yalçın, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek siyasi liderleri ziyarette bulunduklarını kaydetti ve üstlerine düşün görevi yerine getirdiklerinin altını çizdi.

Görüşmenin ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu’ya “ebru tablosu” hediye etti. Ziyaretlerde Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Tonbul ve Mehmet Emin Esen de hazır bulundu.


 


Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik