TOPÇU‘dan THK REKTÖRÜ Prof. Dr. METİN TOPRAK‘a ZİYARET

Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet, Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Metin Toprak’a bir ziyarette bulundu.

Türk Hava Kurumu rektörlük binasında gerçekleştirilen ziyarette, Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu, Sağlık Bakanlığı Müşaviri ve Abhazya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başar, Yerli Düşünce Derneği yönetim kurulu üyesi Bayram Yılmaz ve Yerli Düşünce Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Selva Bektaş yer aldı.
 
Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet, Prof. Dr. Ünsal Ban’ın yerine Türk Hava Kurumu Üniversitesi rektörlüğüne atanmaları münasebetiyle İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi eski öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Toprak’a bir tebrik ziyaretinde bulundular. Samimi ve sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, Prof. Dr. Metin Toprak’tan THK Üniversitesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yerli Düşünce Derneği ve dernek faaliyeti bünyesi içerisinde yer alan Yerli Düşünce Dergisi hakkında da detaylı bilgi aldı. 





 


Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik