Yalçın Topçu: Kıyamete Kadar Bölemeyecekler



Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “İslam coğrafyası için büyük önem taşıyan Halep, Musul ve Şam kalmadı. Şehirleri yakıp yıkan medeniyete karşı güçlü olmalıyız” dedi.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde ‘21 Aralık Makedonya Türkleri Türkçe Eğitim Bayramı’ kapsamında  "Gençlerin Gözünden Makedonya Türklerinin Eğitim Kültür ve Sanat Hayatı" panelinde konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaptı. Topçu Ortadoğu’daki son gelişmeleri de yorumladı.

‘TÜRKLER HALKI VE HAKKI İÇİN SADECE SAVAŞMAZ, GEREKİRSE CANINI VERİR’

“Makedonya milli marşında deniyor ki; "Makedonlar halkları için savaşır". Aslında İskender’in torunlarıyla Attila'nın torunları arasında bir problem yoktur. Türkler de hem halkı için, hem de Hakkın rızasını kazanmak için didinir, uğraşır, savaşır, gerekirse de canını verir. Aslolan;  birlik, beraberlik, kardeşlik ve insanı merkeze alan faaliyetlerdir. Çünkü her şey insanların mutluluğu için vardır. Devletlerin, hatta dinlerin de aslında gereği insanların mutluluğu içindir. İşte bunun için birlik olmak gerekir. Acılar paylaştıkça azalır sevinçler ise paylaştıkça çoğalır.”

Haberin devamı için lütfen tıklayın


Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik