Yalçın Topçu: ‘‘Savaşın Bile Bir Ahlakı Var"



Türk Dünyası Mimar ve Mühendisler Birliği kongresine katılan Yalçın Topçu, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunurken şehitlerimize baş sağlığı diledi. Topçu: ''Bunların medeniyetten anladığı budur.'' diye konuştu.


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Türk Dünyası Mimar ve Mühendisler Birliği’nin kongresine davetli olarak katıldı. Kongrede konuşmasına şehitlerimize başsağlığı dileyerek başlayan Topçu: ''Şehitler veriyoruz, yüreğimiz paralanıyor. El Bab’da yine şehitlerimiz var, Rabbim onlara rahmet etsin. Allah bir tamamımızı da onların şefaatine nail eylesin. Gazilerimize şifa versin. Toprak şühedası varsa vatandır. Yoksa toprağın toprak olmaktan başka hiçbir hükmü yoktur.'' dedi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ve medeniyetin nasıl geliştirileceğini vurgulayan Yalçın Topçu'nun konuşmasından satır başları şöyle: 

ÖNCE ELİMİZDEKİ İŞİ İYİ YAPACAĞIZ

Bugün burada Türk Dünyası Mimar ve Mühendisler Birliği’nin kongresini yapıyoruz. Dünyada bilinen böyle bir sivil toplum kuruluşumuz olduğu için övünüyorum. Gaspıralı’nın dediği gibi ;“Memleketimiz için iyi bir şey yapmak istiyorsak önce elimizdeki işi iyi yapacağız.” 


Haberin devamı için lütfen tıklayın


Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik