Yalçın Topçu: Vakit Geçmeden Katılın!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Türkiye'nin terörle mücadelede yalnız bırakıldığına dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu ve AK Parti Ordu Milletvekili ve Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı Metin Gündoğdu ikili diyalogların artırılması amacıyla Kırgızistan, Türkmenistan ve Tacikistan büyükelçiliklerine ziyaret bulundu.

Elçilik merkezlerinde gerçekleştirilen ziyarette, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu açıklamalarda bulundu. Topçu, medeniyet coğrafyasındaki ülkelerin dostluklarının; ekonomik, kültürel, siyasal ve turizm alanında daha çok gelişmesi çerçevesinde kardeş ülkelerin kıvançta ve tasada beraber hareket etmelerini umut ettiklerini belirtti.

Haberin devamı için lütfen tıklayın