YALÇIN TOPÇU ve YERLİ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’nden DİYANET İŞLERİ BAŞKANI GÖRMEZ’e ZİYARET

Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mhemet Görmez’e bir ziyarette bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette; Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu, Sağlık Bakanlığı Müşaviri ve Abhazya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başar, Yerli Düşünce Derneği yönetim kurulu üyesi Bayram Yılmaz, Yerli Düşünce Derneği yönetim kurulu üyesi Mustafa Baykuş ve Yerli Düşünce Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Selva Bektaş yer aldı.

Haberin devamı için lütfen tıklayın