Yerli Düşünce Derneği Dünyanın Tüm Renklerini Çubuk‘ta Bir Araya Getirdi


Yerli Düşünce Derneği Ankara'nın Çubuk ilçesinde bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ni "Dünyanın Bütün Renkleri Ankara'da Buluşuyor" etkinliği ile renklendirdi.
20 farklı ülkeden gelen öğrenciler düzenlenen kortej yürüyüşüne yerel kıyafetleri ile katıldı.

Festival sahnesinde defile de yapan öğrenciler, Çubukabad Parkı içine kurulan stantlarda katılımcılarına ülkeleri ve kültürleri hakkında bilgi verdi.

12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ne, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu ile AK Parti Ordu Milletvekili ve Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı Metin Gündoğdu da katıldı.
Bu yıl festival için yapılan Çubukabad parkında gerçekleştirilen 12. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali, binlerce vatandaşın katılımıyla çeşitli etkinlikler yer aldı. Yaklaşık 400 tanıtım ve satış standının kurulduğu Çubukabad Parkı, sabah erken saatlerden başlayarak gece geç vakitlere kadar gelen ziyaretçilerle dolup taştı.

Yerel sanatçıların yanında İsmail Altunsoy, Erol Şahin, Kıraç, Turgay Başyayla ve Funda Arar gibi tanınmış sanatçıların sahne aldığı festivalde unutulmaya yüz tutmuş ata sporları ve oyunlarının da tanıtımı gerçekleştirildi.














 


Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik