YERLİ DÜŞÜNCE DERNEĞİ‘nden ANLAMLI BAĞIŞ

Yerli Düşünce Derneği tarafından Bayırbucak Türkmenleri için 50 bi dolat bağış toplanırken, bağış yapanlar arasında Gölbaşı işadamları Hürriyet Ergezer, Mehmet Atak,Fuat Gülburun ve Erdoğan Yıldırım da vardı.

Ankara'da Yerli Düşünce Derneği tarafından Suriye Bayırbucak Türkmenleri Dayanışma Toplantısı düzenlendi. Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, "Ecdadın üzerine 100 yıl önceÇanakkale'de gelenler, bugün de medeniyet coğrafyamızın bir takım kesimlerinde tekrar ümmetin üzerine, tekrar bizim coğrafyamızda, bizim kardeşlerimizin üzerine tebelleş olmuş durumdalar" dedi.

GÖLBAŞI İŞADAMLARI DA BAĞIŞTA BULUNDU

Haberin devamı için lütfen tıklayın