YERLİ DÜŞÜNCE DERNEĞİ‘nden DARBEYE KARŞI BİLDİRİ

Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 gecesi vatandaşına silah doğrultacak kadar gözü dönmüş hainlerin terörist saldırısına uğramıştır. Küresel çaplı bu menfur terör saldırısı esnasında çok sayıda insanımız, emniyet ve silahlı kuvvetleri mensubumuz şehit edilmiş; millet iradesinin tecelligâhı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, kamu kurumları ve stratejik öneme haiz millî tesislerimiz bombalanmıştır.

Millî iradeyi hiçe sayan gözü dönmüş dâhili ve harici ihanet şebekesinin saldırıları halkımızın çelik iradesiyle derhal engellenmiş; şerefli milletimiz küresel güçler ve Siyonistlerle iş tutan eşkıyaya, teröriste ve husumet fedailerine gereken dersi vermiştir. Milletimiz dün Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sarıkamış’ta, Kurtuluş Savaşında kenetlenmeyi başardığı gibi 15 Temmuz gecesi meydana gelen ihanetler ve işgal emelleri karşısında da bin yılı aşan varlık şuuruyla devletine ve hükümetine sahip çıkmasını bir kez daha başarmış ve bunu ilelebet başaracak irade ve istidada sahip olduğunu bütün dünyaya göstermiştir.

FETÖ terör örgütü mensupları başta olmak üzere bütün hainler ve maşası oldukları küresel güçler bilmelidir ki, bu topraklar üzerinde Türkiye’yi ve Anadolu insanını hiçe sayarak varılabilecek bir yer bulunmamaktadır. Ülkemizi Suriyeleştirme çabaları sonuçsuz kalacak ve bu emellere Allah, tarih ve millet müsaade etmeyecektir.

Millet olarak bu topraklarda hür irademizle var olmaya devam edeceğiz. Buna inancımız tamdır. Bu itibarla, ihanete yeltenen herkesi haddini bilmeye, daha fazla kardeşkanı dökülmemesi için yanlış yoldan dönmeye çağırıyoruz. 
Gün, birlik günüdür!

15 Temmuz gecesi ülkemizin bekası, halkımızın istikbali için canını esirgemeyen; Allah, bayrak, ezan, vatan ve millet sevgisini bütün sevgilerin önüne koyan; dolayısıyla bu uğurda şehit olan tüm vatandaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.


Facebook
Twitter
  • BİZE ULAŞIN

  • Ehli Beyt Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. Beycanoğlu İş Merkezi̇ No: 102A/7
    Çankaya/ANKARA

  • 0312 285 71 71

  • 0312 285 71 72

  • yerlidusuncedernegi06@gmail.com

www.teknovizyon.net/
YukariCik